Huidverbetering

Microdermabrasie

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door huidveroudering kan er een doffe teint en fijne lijntjes ontstaan. De microdermabrasie behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie. De huid wordt d.m.v. (niet chemische) 100% zuivere microkristallen afgeschaafd. De microkristallen worden met kracht op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen.

De huid wordt gladder, er ontstaan minder verstoppingen, de huid raakt beter doorbloed en er wordt in beperkte mate collageen, ofwel het steunweefsel van de huid, aangemaakt. De huid wordt daardoor weer in een goede conditie gebracht. Afgezien van het behandelniveau zal de behandeling al dan niet gevoelig zijn.

   Gezicht Gezicht + hals Gezicht + hals + decolleté  
  €85,- €105,- €135,-  

Ultrasoon

Dit gezichtsbehandelingsapparaat werkt op basis van ultrasone geluidstrillingen, waarmee het de huid kan kalmeren en stimuleren. Dit resulteert in egale, stralende en gezonde teint, een volle en strakke huid en een fijne huidstructuur.

 Gezicht Gezicht + hals Gezicht + hals + decolleté
€95,- €105,- €135,-

Microneedling/dermapen

Microneedling - Voor
Microneedling - Na

Dermica Microneedling: huidregeneratie, huidverbetering en huidverjonging! Microneedling is de methode die volume, elasticiteit en veerkracht in de huid herstelt.

  • Voor een langdurig zichtbaar resultaat, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, huidversteviging op een nieuwe manier!

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig bij huidverjonging. Na al 3 behandelingen zijn de resultaten van huidversteviging verbluffend, met een duidelijke vermindering van rimpels en littekens. Bij pigmentstoornissen, acné, littekens, grove poriën varieert het per persoon en per indicatie.

   Gelaat  Gelaat + hals  Gelaat + hals + decolleté  
  €135.- €155,- €180,-  

Cryolift/zuurstofbehandeling

cryolift zonder masker
cryolift met masker

Zuurstof is van levensbelang voor ons lichaam. Zonder zuurstof is er geen leven. Onze huidcellen hebben als energiedrager zuurstof nodig om optimaal te kunnen functioneren. Naarmate de huid ouder wordt verslechtert de doorbloeding waardoor huidcellen minder zuurstof en voedingsstoffen ontvangen.

Het zogenaamde ‘Peltier-effect’ geeft een constante gestabiliseerde koude aan tot aan de diepste huidlagen. Door deze zuurstofpulsen wordt het bindweefsel direct versterkt, wetenschappelijk aangetoond. De huid wordt gladder, voller en sterker. Een aangename ‘koude’ behandeling met een directe lifting als resultaat. Deze zuurstofboost is te integreren in elke manuele behandeling in ons aanbod. De cryolift-behandeling is veilig en pijnloos.

  Gelaat compleet Module 1 Cryolift/masker Module 2 Cryolift Gelaat + hals Module 3 Cryolift Gelaat + hals + decolleté  
  €85.- €43.-  €48.- €78.-  
 
 

Huidoneffenheden | Coaguleren of verwijderen van:

Coaguleren
  Couperose/Fibromen/Bloedblaasjes/Spinnaevi  
  Vanaf €35.-  

Huidproblemen | Div. Therapeutische Peelings

  Op basis van IMAGE Skincare producten, voor een optimaal resultaat qua huidverjonging als voor de paramedische huidverbetering.  
  Vanaf €85.-  
 

Op zoek naar een verjaardagscadeau? Bij ons kunt u ook cadeaubonnen aanschaffen!
Leuk om familie of vrienden mee te verrassen of om zelf op uw verlanglijstje te zetten!