Over mij
Schoonheidssalon en praktijk voor huidverbeteringAstrid Langbein

Welkom bij Huidzorg Herwijnen

Mijn naam is Astrid Langbein. Ik ben al ruim 40 jaar actief in mijn vakgebied en de eigenaresse van schoonheidssalon en praktijk voor huidverbetering 'Huidzorg Herwijnen'.
Mijn praktijk is gespecialiseerd in huidproblemen (acne, rosacea eczeem), huidverjonging (micro-dermabrasie, microneedling-dermapen) & huidoneffenheden (hyperpigmentatie, littekens, steelwratjes, bloedblaasjes en couperose).
Uw huid is een levend orgaan en moet dagelijks gereinigd en verzorgd worden voor het mooiste resultaat. Graag adviseer ik u hoe u dit kunt bereiken. De allermooiste make-up die u tenslotte kunt dragen is een gezonde huid!

Een gezonde huid

In mijn praktijk werk ik met de cosmeceuticals van IMAGE Skincare welke hoge doseringen actieve ingredienten bevatten - zoals retinol en vitamine C - die de huidcellen activeren waardoor de collageen en elastiene productie weer op gang komt.

Ook van binnenuit

Om ook van binnenuit een gezonde huid te stimuleren werk ik met de voedingssupplementen van Laviesage die een positieve werking op de huid hebben en ingezet kunnen worden ter bescherming en ondersteuning bij de behandelingen.
Naar aanleiding van een intakegesprek stel ik gezamenlijk met u een behandelplan op voor een gezonde huid, een leven lang!

Mijn expertise

Schoonheidsbehandelingen

Klassieke, ontspannende schoonheidsbehandelingen voor een stralende huid, eventueel gecombineerd met een massage.

Lees meer

Huidproblemen

Specifieke behandelingen met als doel om huid die last heeft van acne of rosacea eczeem intensief te verbeteren.

Lees meer

Huidverjonging

Behandelingen door middel van micro-dermabrasie of microneedling-dermapen bedoelt om de huid te verjongen.

Lees meer

Huidoneffenheden

Behandelingen gericht op het verbeteren van huid met hyperpigmentatie, littekens, steelwratjes, bloedblaasjes of couperose.

Lees meer

Aangesloten bij Anbos | AGB code | KVKnummer: 11070931 | BTW: NL124242364B03 | IBAN: NL74RABO00160680581
Lees hier mijn Algemene voorwaarden of bekijk mijn Privacyverklaring.