IMAGE Skincare

Image Skincare

Het gaat bij IMAGE Skincare om resultaat, dat geldt voor professionele huidverjonging als voor de paramedische huidverbetering. Om het resultaat te optimaliseren kijkt Huidzorg Herwijnen als IMAGE Skincare-specialist naar welke behandeling aansluit op uw huidige wensen en behoeften. Vervolgens nemen we de diverse mogelijkheden met u door om als laatste vast te stellen welke behandeling(en) en product(en) nodig zijn.

De IMAGE Skincare filosofie

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Onze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

Wetenschappelijk bewezen

IMAGE Skincare is gestart in een klein appartement in 2003 met de bestverkopende productlijn voor de gevoelige huid: VITAL C. Inmiddels zijn er 13 collecties ontwikkeld en heeft het bedrijf vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Samen met haar man, klinisch directeur en plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen. Tegenwoordig is Janna CEO, moeder van een tweeling, ambassadeur en internationaal spreekster over gezondheid en inspireert vrouwen over de hele wereld met haar passie en leiderschap. In 2012 werd Janna beloond met Ernst & Young Ondernemer van het Jaar Award en behoort zij sindsdien bij de top 200 CEO’s Amerika.

“To me, Skinspired represents everyone whose lives have been changed because our products have given them smooth, clear skin and a new found confidence.” – Janna Robert, CEO

Door professionals, voor professionals

Simpel gezegd, we kennen de huid. Onze multifunctionele producten bevatten de hoogste niveaus van actieve ingrediënten en worden gebruikt en geliefd door huidprofessionals.


Bestel eenvoudig, veilig en snel jouw favoriete IMAGE Skincare producten via mijn webshop.