Benieuwd wat microneedling voor u kan betekenen?

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door huidveroudering kan er een doffe teint en fijne lijntjes ontstaan.

Microneedling staat voor huidregeneratie, huidverbetering en huidverjonging! Microneedling is de methode die volume, elasticiteit en veerkracht in de huid herstelt. Voor een langdurig zichtbaar resultaat, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Huidversteviging op een nieuwe manier, voor ieder type huid geschikt. Jong & oud!

VOORAFGAAND: NA DE BEHANDELING:
Microneedling - Voor Microneedling - Na

Behandeling met de dermapen is effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. Ideaal voor kleine en lastig te bereiken gebieden of littekens. Tijdens één behandeling kan er op verschillende dieptes in de huid gewerkt. Hierdoor heeft u een betere opname van het serum met werkzame stoffen en dus een beter resultaat. De huid heeft minder roodheid en de behandeling is minder pijnlijk. Ook heeft u het voordeel van een kortere behandel- en hersteltijd!

Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huid en eventuele huidproblemen. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig bij huidverjonging. U boekt al een behandeling vanaf € 135.- euro. Na slechts 3 behandelingen zijn de resultaten van huidversteviging verbluffend, met een duidelijke vermindering van rimpels en littekens. Bij pigmentstoornissen, acné, littekens, grove poriën varieert het per persoon en per indicatie. Vraag een gratis huidadvies aan om een plan van aanpak voor uw huid op te stellen.