Vernieuwen, verjongen & revitalizeren: Image MD collectie

IMAGE MD verjongd & vernieuwd

Geformuleerd door plastische chirurgen voor een optimale huidgezondheid.Hoge werkzame ingrediënten voor een maximaal resultaat.

De MD kit is complete thuisbehandeling, speciaal voor de behandeling van huidveroudering, rokershuiden, oneffen of onzuivere huiden. Maar ook zeer geschikt voor het verminderen van restacne, hyperpigmentatie, rimpels en fijne lijntjes.

Productomschrijving

Correctie, preventie, voeding (CPN Systems TM) samengevoegd in één eenvoudig te gebruiken kit. Verstevigt en laat uw huid stralen. De actieve ingrediënten die in de producten zitten, werken in diepere lagen van de huid door een geavanceerd afgifte technologie (ADT) van IMAGE Skincare. Ter bestrijding van de tekenen van veroudering, is een evenwichtige en doeltreffende huidverzorging regime essentieel. In tegenstelling tot andere huidverzorgingsmerken, kan dit regime worden gebruikt als een protocol van de dagelijkse huidverzorging. Het ondersteunt het huideigen natuurlijke afweermechanismen, beschermt de huid tegen vrije radicalen, compenseert voeding en onevenwichtigheid van cellen. Vrij van parabenen.

Huidtype

  • Fijne lijntjes
  • Rimpels en grauwe huid
  • Kraaienpoten en ouderdomsvlekken
  • Pigmentatie en  zonneschade
  • Droogheid, vermoeide huid en ruwe huid.

Voor meer informatie, Tel: 0418-640771